Actueel

Waar kan je de catalogus kopen?

Catalogus Henry van de Velde Awards 19

Tot het einde van de tentoonstelling (24 maart) kan je de catalogus kopen in de bookshop in BOZAR. Geraak je niet in BOZAR of ben je al geweest en hem je hem toen niet gekocht? Geen probleem, je kan hem hier gewoon online bestellen!

 

Wat koop je dan precies?

De catalogus van de Henry van de Velde Awards 19 biedt een overzicht van alle winnaars van de editie 2019.

Rondleiding Henry van de Velde Awards 19

HVDVA, Fille Roelants

Sta jij ook de popelen om kennis te maken met de winnaars van de meest prestigieuze designprijs van Vlaanderen? En heb je hier graag een extra woordje uitleg bij? Via de rondleiding op 14 maart om 12.30 u willen we jullie graag leiden doorheen de tentoonstelling van de Winners en Gold Winners van de Henry van de Velde Awards 19. Laat je verrassen over de breedte van design en de impact dat design op je leven kan hebben met onder meer werk van Vincent Van Duysen, De Zetel, Brut Collective en nog veel meer.

Nominaties voor ADDAX Motors en Veldeman Bedding!

Addax Motors, Addax MT, Fotograaf David Samyn

De nominaties voor de Smart Belgium Awards 2018 zijn bekend en twee nominaties vallen ons in het bijzonder op. Namelijk in de categorie Smart Company Award voor een bedrijf met < 10 miljoen euro omzet, komen we ADDAX Motors tegen met de ADDAX MT die bij ons de Mobility Gold Award Winner was én in de categorie Smart Company Award voor een bedrijf met ≥ 10 miljoen euro omzet, komen we Veldeman Bedding tegen met de Velda Resleep die bij ons een Eco-Design Award Winner was op de Henry van de Velde Awards 19. 

Dit zijn de Henry van de Velde Award Winners 19!

Vincent Van Duysen, BRUT Collective, De Zetel, ESG & HNST en zoveel meer.